Ponuda virtuelnih okruženja

Imajući na umu različitu prirodu potreba modernih preduzeća, phoenixNAP nudi širok spektar rešenja zasnovanih na virtuelizovanoj infrastrukturi – od javnog clouda do potpuno upravljanog privatnog clouda.

PhoenixNAP javni cloud

PhoenixNAP javni cloud je idealan za privremena i dinamična okruženja. Daje vam punu kontrolu nad željenim resursima kroz jedinstven i moćan interfejs koji se lako koristi ili kroz API pozive. Naš javni cloud vam pruža mogućnost da u svega par minuta uskladite svoje tehničke potrebe sa poslovnim potrebama. Možete brzo da podesite, povećate ili uklonite resurse za računanje i skladištenje podataka.

Počnite da koristite naš javni cloud za oko $4 mesečno.

Virtualni privatni data centar

Virtuelan privatni data centar (VPDC) je zasnovan na VMware® vCloud® tehnologiji. PhoenixNAP VPDC predstavlja bezbedno okruženje za više korisnika, koje je projektovano  za brzo proširenje vaših IT resursa bez visokih troškova i dugih rokova isporuke. VPDC vam omogućava brzo podešavanje, skaliranje i upravljanje resursima kroz robustan portal za klijente. Na taj način imate potpunu kontrolu nad svojim resursima visokih performansi za računanje, skladištenje podataka i umrežavanje. PhoenixNAP VPDC pruža skalabilnu infrastrukturu visokih performansi koja se može uklopiti u gotovo svaki budžet.

Upravljani privatni cloud

Upravljani privatni cloud (Managed Private Cloud, MPC) je najfleksibilniji proizvod iz našeg portfolija Infrastruktura-kao-usluga (Infrastructure-as-a-Service IaaS). Svaki phoenixNAP MPC je kreiran od temelja i projektovan da ispuni želje klijenta. Naše vrhunske arhitekte za infrastrukturu će u dogovoru sa vama projektovati rešenje koje u potpunosti zadovoljava vaše IT i poslovne potrebe.

Svaki phoenixNAP MPC je namenjen isključivo jednom klijentu. Nudimo vam projektovanje poslovne virtuelizacije i godine iskustva sa cloud infrastrukturom kako biste postigli maksimalnu bezbednost i performanse.