Hardver kao usluga

PhoenixNAP nudi Hardver kao uslugu (iznajmljivanje) zasnovanu na operativnim troškovima (OpEx). Ovaj program predstavlja povoljniju opciju za plaćanje i alternativu kupovini sopstvene opreme za kolokaciju. Nudimo vam veliki izbor hardvera za najam, počev od raznih namenskih servera do punog kataloga Brocade® mrežne opreme. Fleksibilni uslovi vam omogućavaju da iznajmite određen hardver kako biste upotpunili ono što vam nedostaje od opreme. Pomoću Hardvera kao usluge možete čak da obezbedite kompletno phoenixNAP okruženje za kolokaciju.

Vrhunski hardver bez investicije

Bilo da želite da proširite svoje poslovanje ili nadogradite svoje okruženje, phoenixNAP vam kroz Hardver kao uslugu nudi jedinstven način da prilagodite infastrukturu svojim potrebama.

KARAKTERISTIKE HARDVERA KAO USLUGE:

  • OpEx model plaćanja kolokacije na bilo kojoj phoenixNAP lokaciji
  • Instaliranje se meri danima, najčešće u roku od 24h
  • SuperMicro® serveri sa najnovijim E3 i E5 Intel® procesorima
  • Kompletna ponuda Brocade® mrežne opreme
  • Dell SonicWall® i Cisco® zaštitni zidovi

Partner's Logo

PhoenixNAP održava snažno tehnološko partnerstvo sa vodećim proizvođačima hardvera kao što su Brocade®, SuperMicro®, Dell SonicWall® i Cisco® kako biste među prvima mogli da dođete do najšire palete proizvoda i hardvera.

Korišćenjem phoenixNAP Hardvera kao usluge i kolokacije, zadržavate kontrolu nad svojim hardverom, operativnim sistemima i aplikacijama u potpuno privatnom i bezbednom okruženju. Pored toga, ostvarujete finansijsku korist od kreiranja i proširivanja infrastrukture jer ne morate unapred da opredeljujete sredstva za investiciju

KONTAKTIRAJTE NAŠE STRUČNJAKE

ISKUSTVO KLIJENTA: RTB HOUSE

“Našu tehnološku infrastrukturu izgradio je phoenixNAP potpuno u skladu sa našim potrebama i prema našim preciznim instrukcijama (serveri, mrežne skretnice, kabliranje). Pored toga, imamo potpunu kontrolu nad hardverom (konfiguracija mrežnih skretnica, IPMI, itd.) čime se olakšava implementacija novih poboljšanja sistema.”

RTB House


Studija slučaja