Rešenja za čuvanje i oporavak podataka

Potreba za pouzdanim čuvanjem i oporavkom podataka nikada nije bila veća. Kroz tehnička partnerstva sa kompanijama kao što su Veeam, R1Soft i Zerto, phoenixNAP je u stanju da ponudi odgovarajuću uslugu koja će zaštititi vaše poslovanje od skupocenog gubitka podataka. Ukoliko niste sigurni koje rešenje je najbolje za vas, naši stručnjaci za čuvanje i oporavak podataka će vam pomoći da odaberete najbolju opciju.

veeam_zerto logo OK-01

Čuvanje podataka u cloudu

Niste sigurni koja opcija je najbolja za vas?
Dozvolite da vam pomognemo.Pošto ne postoje dve kompanije koje posluju na isti način niti dve iste tačke kritičnog radnog opterećenja, nudimo vam više nivoa usluga za čuvanje podataka koje zadovoljavaju različite potrebe. Ako vam je potrebno čuvanje podataka sa namenskog servera, imamo na raspolaganju Veeam Availability Suite kao i druga napredna rešenja koja uključuju replikaciju podataka.

Pored toga, naš Backup for Veeam Cloud Connect vam omogućava da sačuvate podatke sa svojih virtuelnih mašina na nekoj od naših globalnih lokacija, bez velikih investicija, u roku kraćem od 4 časa.

Oporavak od nesreća

Imate pitanja o DRaaS? Dozvolite da vam naši stručnjaci pomognu.Izgrađena na namenskoj cloud infrastrukturi, naša usluga Oporavak od nesreća koju nudi phoenixNAP (Disaster Recovery as a Service, DRaaS) je dovoljno fleksibilna da ispuni vaše specifične RTO i RPO zahteve. Integrisanjem Zerto rešenja u našu platformu zasnovanu na VMware tehnologiji kreirali smo DraaS ponudu visoke poslovne klase – funkcionalnost replikacije koja se testira pod opterećenjem i čije se performanse prate.